Bővítmények

Az EuroOffice Pro csomag számos próbaverziós és nem próbaverziós bővítményt is tartalmaz. Ezek olyan hozzáadott funkciókat biztosítanak, amelyek a mindennapos irodai munkákat is örömteli élménnyé változtatják. A bővítményeket önállóan is letölthetjük, és nemcsak EuroOffice-szal, de LibreOffice-szal is működnek.

Kérjük, töltse le vagy vásárolja meg bővítményeinket itt.

 

Próbaverziós bővítmények

EuroOffice Language Tools (Nyelvi eszközök)

Nyelvi csomagunk négy bővítményt tartalmaz, a több nyelven elérhető helyesírás-ellenőrzőt és elválasztót, valamint a magyar nyelven használható szókincstárat és nyelvi ellenőrzőt. Mind a négy eszközt a magas színvonalú nyelvi moduljairól ismert Morphologic fejlesztette. Bővebben…

EuroOffice Dictionary (Szótár)

A Szótár bővítmény egy új eszköztárat hoz létre, amely folyamatosan mutatja és a kiválasztott nyelvre rögtön le is fordítja a fordítandó mezőben megadott szót. Egy megnyitott dokumentumban a pillanatnyilag a kurzor alatt látható szót is azonnal lefordítja. Bővebben…

EuroOffice MapChart (Térképes diagram)

A Térképes diagram egy különleges diagramkészítő, mely a Számolótáblába (Calc) integrálva térképen jeleníti meg az adatokat. A statisztikai adatok részletes Európa, USA vagy világtérképen ábrázolhatók. Bővebben…

EuroOffice Modeller

Az EuroOffice Modeller egy hatékony statisztikai modellező és elemző eszközzel egészíti ki a táblázatkezelőjét. Matematikai és statisztikai eljárások sokaságát kínálja az optimalizálás, adatelemzés és az idősor előrejelzés területén. Bővebben…

EuroOffice Barcode (Vonalkód és QR kód)

A Vonalkód és QR kód generátor segítségével könnyen elkészítheti az EuroOffice Számolótábla (Calc), illetve Rajzoló (Draw) dokumentumaiban a legnépszerűbb kódokat.

Bővebben …

Nem próbaverziós bővítmények

Adaptive Interface (Adaptív felület)

Az EuroOffice Adaptív felület egy dinamikus menürendszert biztosít az EuroOffice felhasználóinak. Átláthatóbbá teszi a menürendszert azáltal, hogy a menük méretét azok használatának gyakorisága függvényében változtatja.

Bővebben …

Formula Converter (Képletátalakító)

Az EuroOffice Formula Converter (Képletátalakító) segítségével képleteinket PNG képpé alakíthatjuk, így azokat más formátumú dokumentumokban is megjeleníthetjük.

Bővebben …

Online Clipart

Az EuroOffice Online Képtár lehetővé teszi a Wikimedia Commons gyűjteményéből származó ingyenes képek gyors beillesztését dokumentumainkba.

Bővebben …

Sparkline (Minigrafikon)

A minigrafikonok (angolul sparkline) olyan kicsi, szó-méretű grafikonok, melyek segítségével trendeket és változásokat jeleníthetünk meg. Ilyeneket most már Ön is könnyedén készíthet az EuroOffice Minigrafikon kiterjesztés segítségével!

Bővebben …

Currency Converter (Valutaváltó)

Váltson át valuta értékeket az EuroOffice/OpenOffice.org eszköztárán az EuroOffice Valutaváltó segítségével!

Bővebben …

Eco Print (Takarékos nyomtatás)

Az EuroOffice EcoPrint (Takarékos nyomtatás) segítségével bemutatóját átalakíthatja úgy, hogy nyomtatáskor kevesebb festéket használjon.

Bővebben …

Take a Break (Tarts szünetet)

A számítógép szünet nélküli használata fejfájást, romló látást, nyakfájást, kimerültséget és száraz szemeket okozhat. Az EuroOffice Tarts szünetet kiegészítő folyamatos figyelmeztetésekkel segít ezeknek a problémáknak az elkerülésében.

Bővebben …

Unit Converter (Mértékegység átváltó)

Az EuroOffice Unit Converter (Mértékegység Átváltó) megkönnyíti a különböző mértékegységek közötti átváltást.

Bővebben …

Presentation Converter (Bemutató átalakító)

Az EuroOffice Bemutató átalakító a bemutatók diáit egy lépésben png vagy jpg képekként exportálja, a képeket egy mappában vagy magában az odp fájlban tárolja.

Bővebben …

MyProgress (Teljesítménymérő)

Az EuroOffice Teljesítménymérő bővítményt a MultiRáció Kft. fejlesztette az EuroOffice programcsaládhoz. A Teljesítménymérő látványosan szemlélteti szöveges dokumentumainak fejlődését.

Bővebben …

 

English